100_4893

René van Breevoort uit Huizen heeft in Heerlen de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Standwerken gewonnen. Na twee rondes langs de deelnemers concludeerde de jury unaniem dat hij beste was.

 100_4925

Met veel humor en een goede presentatie wist hij zijn product, een universele tapijtreiniger, aan de man te brengen.  Hij wist grote groepen bezoekers te binden om te luisteren naar zijn verhaal. Hij wachtte niet tot er een bezoeker kwam, maar zocht voortdurend zelf de toenadering. Hij was constant actief bezig met zijn verkooppresentatie. Hij kreeg bij zijn kraam een leuke attentie uitgereikt door wethouder Jos Offermans.

 

Nederlands Kampioenschap

In totaal hadden 16 standwerkers zich aangemeld bij de Landelijke Standwerkervereniging van de Centrale vereniging voor de ambulante handel om deel te nemen aan de voorronde op 22 september in Heerlen-Centrum. De winnaar van deze voorronde kan meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Standwerken op zaterdag 26 september 2009 in het centrum van Brielle.

 

Jury

Uiteraard werden de standwerkers beoordeeld door deskundige juryleden. Dit jaar bestond de jury uit de volgende leden: de heer J. Beckers (Jurist B & O gemeente Heerlen), de heer N. Boijmans (evenementencoördinator gemeente Heerlen) en mevrouw A. Willems (coördinator openbare ruimte gemeente Valkenburg a/d/ Geul).

Tags:
Plaats een reactie